Smiley face
Plaats bericht
Home > ..:: ♥ Met Dank Aan ♥ ::.. > ..:: Onze Partners ::.. > Mistys Creations

..:: Onze Partners ::..

We spreken dan oprecht onze dank uit naar al deze lieve mensen die toestemming hebben gegeven om van hun geschreven psp tutorials gebruik te mogen maken. Tevens onze dank naar alle materialen die weer andere lieve mensen gemaakt hebben en al dit moois met elkaar te kunnen delen.. om met zijn allen creatief bezig te kunnen zijn..!!

Bent U een tutorialschrijver en hebben wij U nog niet als partner zouden wij ons vereerd voelen om dit als nog te kunnen doen. Voel U vrij om contact met ons op te nemen..!!

foreverfriendsdito@gmail.com

..:: PSP DESIGNERS CLUB ::..

 

Mistys Creations


Hoi Jessica,

Ik had inderdaad gister al gekeken op de link partners en daar staan heel veel bekenden op, dus ik dnk dat het wat dat betreft wel goed zit hoor, maar ik wil dus absoluut niet op facebook, vandaar mijn vraag, nimand krijgt van mij toestemming om linken naar mijn lessen daar neer te zetten, maar ik begrijp ook wel dat mensen een les maken heeft en die g showen of FB , dan is het inderdaad fijn als er ook een link naar de les bijstaat.

Materialen van mij kom ik al op internet tegen, vooral op de russchische sites, maar wat kun je daar nou tegen doen he! Niks dus.

Maar mijn toestemming heb je hoor :D

Lieve groetjes en succes

Greet/Misty

http://mistys-creations.nl/index.htm

MailTo: info@mistys-creations.nl

Image URL for use on other sites:
copied!
Link to send via email/instant messenger:
copied!
Fotki Code:
copied!
Code for HTML page:
copied!
Code for forums:
copied!
Uploaded: January 12, 2016
350 2

Hashtags:
 • 3 years ago
  Wij willen Misty's Creations Hartelijk Welkom heten als partner van de psp designers club. Hartelijk bedankt voor de toestemming om van jou prachtige lessen gebruik te mogen maken helemaal fantastisch..!!

  psp Designers Club
  • Misty (Private)
   3 years ago
   Dank jullie wel voor de complimenten en succes met het maken van de lessen