Smiley face
Plaats bericht
Home > ..:: ♥ Met Dank Aan ♥ ::.. > ..:: Onze Partners ::.. > Mar Designs

..:: Onze Partners ::..

We spreken dan oprecht onze dank uit naar al deze lieve mensen die toestemming hebben gegeven om van hun geschreven psp tutorials gebruik te mogen maken. Tevens onze dank naar alle materialen die weer andere lieve mensen gemaakt hebben en al dit moois met elkaar te kunnen delen.. om met zijn allen creatief bezig te kunnen zijn..!!

Bent U een tutorialschrijver en hebben wij U nog niet als partner zouden wij ons vereerd voelen om dit als nog te kunnen doen. Voel U vrij om contact met ons op te nemen..!!

foreverfriendsdito@gmail.com

..:: PSP DESIGNERS CLUB ::..

 

Mar Designs

Hallo Jessica,


Je bent van harte welkom om mijn lessen te (laten) maken. Ik heb anderhalf jaar geleden besloten om mijn lessen weer online te zetten en eventueel nieuwe lessen te gaan schrijven.
Toen is op 22 september 2015 mijn man (de liefde van mijn leven) op 54 jarige leeftijd overleden. Ik kan het nu nog steeds niet opbrengen om aan mijn site te werken. Ik laat het voorlopig staan maar mijn interesse is er even niet. Ik ben nog volop in de rouw. Dus alles wat je kan vinden is oud materiaal. Leuk als je de lessen wilt toevoegen maar hetzelfde geld weer zoals vroeger…. alleen een link naar mijn les en niet de les zelf versturen svp.


Succes,
Groetjes,
Mar Designs


http://www.mar-designs.nl/

MailTo: mail@mar-designs.nl

Image URL for use on other sites:
copied!
Link to send via email/instant messenger:
copied!
Fotki Code:
copied!
Code for HTML page:
copied!
Code for forums:
copied!
Uploaded: November 03, 2016
250