Smiley face

..:: Hartelijk Welkom PSP Designers ::..

Home > ..:: ♥ Met Dank Aan ♥ ::.. > ..:: Onze Partners ::.. > ✿ ✿ de schrijvers ✿ ✿

..:: Onze Partners ::..

We spreken dan oprecht onze dank uit naar al deze lieve mensen die toestemming hebben gegeven om van hun geschreven psp tutorials gebruik te mogen maken. Tevens onze dank naar alle materialen die weer andere lieve mensen gemaakt hebben en al dit moois met elkaar te kunnen delen.. om met zijn allen creatief bezig te kunnen zijn..!!

Bent U een tutorialschrijver en hebben wij U nog niet als partner zouden wij ons vereerd voelen om dit als nog te kunnen doen. Voel U vrij om contact met ons op te nemen..!!

foreverfriendsdito@gmail.com

..:: PSP DESIGNERS CLUB ::..

 

✿ ✿ de schrijvers ✿ ✿

Hi Jessica,

Ik heb eens even uitgebreid gekeken zowel op je space als op je club. Mijn complimenten!! Het ziet er prima verzorgd uit. Ik zag ook dat je overal gewoon naar de lessen linkt en dat is prima.Gebruik mijn vertalingen maar zoveel als je wilt, zolang je linkt en het duidelijk is wie de schrijver is.Ik vind je club zo aardig dat ik er graag zo willen blijven komen. Kan ik dan dit ww blijven gebruiken?Ik ga morgen met vakantie en ben ergens begin oktober weer terug. Vanmiddag sluit ik (met pijn in mijn hart) mijn pc af. Op mijn vakantie adres heb ik geen internet helaas, dus het enige dat ik af en toe kan doen is het bezoeken van een internet café. Mocht je me eventueel antwoorden nadat ik mijn pc heb uitgezet, dan weet je waarom je geen antwoord krijgt. lol.

Greetz, Mac

http://www.mmum.nl/index.html

mailto: specialmac@dds.nl

Image URL for use on other sites:
copied!
Link to send via email/instant messenger:
copied!
Fotki Code:
copied!
Code for HTML page:
copied!
Code for forums:
copied!
Uploaded: August 31, 2007
1401 1
Smiley face
powered by Owners Jessica en Dortje